Projekter

Salg af roser 8. marts

Klubben sælger roser i potter til firmaer, forretninger og enkeltpersoner i Næstvedområdet. Desuden sælger vi potteroser og enkeltroser på torvet i Næstved lørdagen omkring den 8. marts.

På roserne binder vi en flyer med oplysninger om Zontas formål og arbejde med at forbedre kvinders stilling globalt og lokalt.

Vi sælger ca. 300 potteroser og 50 enkeltroser pr. år. og takker hermed alle, der støtter vores arbejde. Pengene har vi i adskillige år doneret til Næstved Krisecenter.

 

Gavekalender til Næstved Krisecenter i december

Klubbens medlemmer donerer  hver kalenderpakker til  kvinder på krisecentret til en pris af 25 kr. pr. pakke. Pakkerne afleveres indpakkede på november-mødet og udleveres til Krisecentret lige inden den 1. december.

 

GirlTalk.dk

I 2016 har vi støttet GirlTalk.dk, der er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe unge udsatte piger mellem 12 og 24 år.

Gennem gratis chatrådgivning, åbent forum, samtalegrupper samt psykologsamtaler og foredrag hjælper vi unge piger igennem livet med alle de udfordringer og valg, der følger med. På GirlTalk.dk kan man tale om det hele – alt fra kropslige forandringer, problemer med forældre, lavt selvværd og ensomhed til selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser.

GirlTalk.dk har ca. 90 frivillige rådgivere, 3 ansatte og en frivillig bestyrelse.