Rikke fortæller om sin forretning Brotorvets Cykler, februar 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgitte optages februar 2017 af Henriette

 

 

 

 

 

 

 

Sille optages januar 2017 af Henriette

 

 

 

 

 

 

 

Birthe klar til Convention 2016 i Nice

 

Set & sket

Klubmøde den 8. februar 2017

Først var vi på besøg hos Rikke i Brotorvets cykler. Rikke fortalte meget levende og personligt om virksomheden fra start til hvor den er i dag. Et spændende forløb både forretningsmæssigt og personligt.

Endnu et nyt medlem blev optaget og Henriette bød Birgitte velkommen med Zontarose, emblem og klubbog.

Irene fortalte derefter om socialt salg og RIG-TIG. En kendt salgsform fra Tupperware, som Irene har været en del af i mange år, og derfor er headhuntet til at overføre til produkter fra RIG-TIG.

Klubmøde den 11. januar 2017

Januarmøderne i Zonta Klub Næstved er afsat til snak om klubben. Emnet i  år var projekter ud fra spørgsmålet om hvordan vi kan støtte både lokalt og i landsprojekter, samtidig med at vi er sammen og har det sjovt – og lever op til Zontas formål. Og  ideerne stømmede ud fra grupperne, så nu skal vi i arbejdstøjet.

Endnu et nyt medlem blev optaget  – Sille Roulund – og vi glæder os til at have Sille i vores klub.

Vi havde også 4 gæster og mulige fremtidige medlemmer, og Birgitte Espenhein Bang meldte dagen efter tilbage, at hun gerne vil være medlem. Så stort  velkommen til Birgitte.

Desværre har 3 medlemmer meldt sig ud efter mange års medlemsskab. Tak for alt, hvad I gav til klubben.

Klubmøde den 14. december 2016 – Portvinsaften

En dejlig afslutning på et aktivt 2016 i Zonta Klub Næstved med portvinsmagning til  skønne peberbøffer og ris a la mande. Du kan læse mere om portvin i linket til venstre.

Og så kunne vi sige velkommen til to nye medlemmer Chanda Sonne og Vibeke Tejlmand. Chanda og Vibeke har besøgt vores klub i flere møder og nu er de medllemmer – herligt.

Portvinsaften i december 2016

Zonta International 63. Convention i Nice i Frankrig

Den 1. juli til 6. juli blev Zonta International 63. Convention afholdt i Nice i Frankrig. Der var 2.323 Zontians – primært kvinder – og gæster fra verdens 1.184  klubber fordelt i 67 lande. 4 medlemmer fra Zonta Klub Næstved deltog og fik en stor oplevelse – og hårdt arbejde. Det er berigende at drøfte hvordan vi sammen kan forbedre kvinders stilling i verden. Se mere i deltagernes rapport.

Rapport fra Convention 2016 i Nice